Thread: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions? Reply to Thread

Your Username: Click here to log in
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Additional Options

Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)

1st August 2012 06:22 PM
singhhr23
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

I have attached some solved previous question papers of BOB exams...
Hope you will find them useful.

Pattern Of BOB exam is:


Sr. No Name of Test (Objective) No. of Questions Maximum Marks Duration
1 Reasoning 50 50 Composite Time of 150 Minutes
2 English Language 50 25
3 Quantitative Aptitude 50 50
4 General Awareness (with Special Reference to Banking Industry) 50 50
5 Computer Knowledge 50 50
Descriptive Paper on English Composition (Essay, Précis, Letter Writing etc) 25 60 Minutes
Total 250 250

For each correct answer,You will get 1 mark and for wrong answer 1/4(0.25) of mark will be reduce from final score.

Total given time from IBPS is 150 minutes and 60 minutes for descriptive paper.
14th December 2011 06:22 PM
Unregistered
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

who was the little man in the world?
1st July 2011 12:53 AM
MonuRai
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

Dear,

I have attached a few sample papers .

You can download it from here.

Thanks.
29th May 2011 09:16 PM
sivaraj448
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

Last 10 years Bank of Baroda PO exam solved papers are not available with me.

But I know the exam pattern. In Bank of Baroda exam following subjects are asked.

1. Mathematics (Quantitative Aptitude)
2. English Section
3. Reasoning Section
4. Aptitude
5. General Knowledge
6. Current Affairs
30th April 2011 08:16 AM
prashant.jha39
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

you can get the previous years papers from this website http://www.jobsinindiainfo.com/2010/...ved-paper.html
30th April 2011 02:43 AM
ashok880
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

I have been attached some of the Bank of Baroda PO exam of previous papers with solution,check it out the attachment.
30th April 2011 01:02 AM
sumansin
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

I have attached solved papers of Bank of Baroda PO exam.
30th April 2011 12:47 AM
AYUSH KUMAR YADAV
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

please see the attached file:-
30th April 2011 12:29 AM
rohitkumarramesh
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

Quote:
Originally Posted by naveen200522 View Post
I want last 10 years Bank of baroda po exam geneneral awareness questions solved
Exam pattern





I have attached some previous year papers of Bank of Baroda PO examination

with this thread. You can download these papers from below.
27th April 2011 01:40 PM
Unregistered
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

how is miss india in current?
5th March 2011 07:52 PM
vikascv51
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

Quote:
Originally Posted by naveen200522 View Post
I want last 10 years Bank of baroda po exam geneneral awareness questions solved
1. Ankaleswar is famous for :
(A) Silk
(B) Gold
(C) Petrol
(D) Iron
2. The largest city in India is :
(A) Lakshadweep
(B) Kanakumari
(C) Indira Point
(D) Rameshwaram
3. The southern most tip of India is :
(A) Lakshadweep
(B) Kanyakumari
(C) Indira Point
(D) Rameshwaram

4. In which city is the country’s largest stadium located?
(A) Kolkata
(B) Delhi
(C) Patiala
(D) Chandigarh
5. Who was the oldest person to become the Prime Minister of India?
(A) Charan Singh
(B) Morarji Desai
(C) H. D. Deve Gowda
(D) P. V. Narasimha Rao
6. Which was the first feature film shown on the TV in colour?
(A) Mughal-e-Azam
(B) Mother India
(C) Shatranj Ke Khiladi
(D) Sholay
7. In which city is the country’s largest prison located?
(A) Lucknow
(B) Kolkata
(C) Kanpur
(D) Delhi
8. Which is the largest orange-growing state?
(A) Maharashtra
(B) Punjab
(C) Orissa
(D) Madhya Pradesh
9. Who was the first Indian to win an individual Olympic medal?
(A) Norman Pritchard
(B) Milkha Singh
(C) Leander Paes
(D) P.T. Usha
10. Which is India’s largest religious community?
(A) Muslims
(B) Hindus
(C) Jews
(D) Christians
11. Which is the largest chilli-producing state?
(A) Gujarat
(B) Jammu & Kashmir
(C) Asom
(D) Andhra Pradesh
12. Name the first Indian soap opera which was telecast from July 1984 to December 1985.
(A) Hum Log
(B) Buniyad
(C) Rajani
(D) Khaandan
13. In which state is the longest canal located?
(A) Rajasthan
(B) Gujarat
(C) Punjab
(D) Haryana
14. In which city was the first engineering college set up?
(A) Roorkee
(B) Ranchi
(C) Pilani
(D) Kanpur
15. Which regiment of the Indian Army has won the heighest number of gallantry awards?
(A) Rajputana Rifles
(B) Punjab Regiment
(C) Madras Regiment
(D) Sikh Regiment
16. In which city was the first underground bazar constructed?
(A) Delhi
(B) Mumbai
(C) Bangalore
(D) Hyderabad
17. Who was the first Indian President to cast his vote in a General Election while in office?
(A) Neelam Sanjiva Reddy
(B) Dr. S.D. Sharma
(C) K. R. Narayanan
(D) R. Venkataraman
18. In which year did All India Radio begin broadcasting news?
(A) 1921
(B) 1927
(C) 1935
(D) 1942
19. In which city was the first milk powder plant set up?
(A) Anand
(B) Delhi
(C) Chandigarh
(D) Patiala
20. Who among the following was not a Vice-President?
(2A) Gulzarilal Nanda
(B) Gopal Swarup Pathak
(C) B. D. Jatti
(D) M. Hidayatullah
Answers :
1. (C) 2. (A) 3. (C) 4. (A) 5. (B) 6. (C) 7. (D) 8. (A) 9. (A) 10. (B)
11. (D) 12. (A) 13. (A) 14. (A) 15. (D) 16. (A) 17. (C) 18. (B) 19. (A) 20. (A)
5th March 2011 06:26 PM
deep_4
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?



Bank Of Baroda Exam Papers...!!!

Quote:
Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?
13 of March 2011 scheduled for Bank of Baroda Exam

Basically Bank of Baroda Exam paper consists of General Awareness, English & General Ability, Marketing and so on. Alike other Bank P.O Exam pattern.

For 10 years Papers Because No where you will find Last 10 year consecutive Question papers You need to either solver for Different PO papers for other bank or you can Go for Books for Bank of Baroda.

For Previous Year Question Papers Click here

More Papers For Practice
5th March 2011 01:28 PM
[email protected]
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

Hello,

Last 10 years Bank of Baroda PO exam solved papers are not available with me.

But I know the exam pattern. In Bank of Baroda exam following subjects are asked.

1. Mathematics (Quantitative Aptitude)
2. English Section
3. Reasoning Section
4. Aptitude
5. General Knowledge
6. Current Affairs

Prepare according to the above subjects.


Good Luck
5th March 2011 12:56 AM
melwynjensen
Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

hello friend...

Attached some of the previous year model question papers of Bank of Baroda and some common question patter model papers for PO exam in this post... just try to learn the pattern of the exam and prepare the questions accordingly... hope the info. helps for your preparation...

All the Best...
4th March 2011 07:42 PM
naveen200522
Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

I want last 10 years Bank of baroda po exam geneneral awareness questions solved

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0
vBulletin Optimisation by vB Optimise.