24th May 2016, 02:39 PM
|
|||
|
|||
Cutoff marks required to qualify in TSPSC Agriculture Extension Officer Grade-II written exam for OC Women?
Sir,
I am preparing for TSPSC Agriculture Extension Officer Grade-II written exam. What is the cutoff marks required for OC Women category to qualify? |
17th June 2016, 12:04 PM
|
|||
|
|||
Re: Cutoff marks required to qualify in TSPSC Agriculture Extension Officer Grade-II written exam for OC Women?
Cutoff Marks required to qualify in TSPSC Agriculture Extension Officer (AEO) Grade II Written Exam:
TSPSC Agriculture Extension Officer (AEO) Grade II Written Examination was conducted on 13th March, 2016. Hence, the official cutoff marks are not yet releases. So, I am providing you the expected cutoff marks in TSPSC Agriculture Extension Officer recruitment. >> For General Male Candidates - 168+3 Marks (or) 168-3 Marks >> For General Female Candidates - 165+3 Marks (or) 165-3 Marks >> For BC Male Candidates - 165+3 Marks (or) 165-3 Marks >> For BC Female Candidates - 163+3 Marks (or) 163-3 Marks As you are a female candidate belong to General Category, I suggest you to score more than 170 marks to be in safe side. |
9th May 2018, 08:17 AM
|
|||
|
|||
Re: Cutoff marks required to qualify in TSPSC Agriculture Extension Officer Grade-II written exam for OC Women?
Am I eligible for AEO jobs those who are studied anamalai university of agriculture Bsc of Telangana student
|