28th May 2019, 05:25 AM
|
|||
|
|||
Eligibility to get BSc(Veterinary Nursing & Bioveterinary Science) admission in University of Bristol? Fee expenses of BSc(Veterinary Nursing & Bioveterinary Science)?
Hello everyone, I have a dream to study BSc(Veterinary Nursing & Bioveterinary Science) from University of Bristol. Can I know about the eligibility criteria for getting admission in this course. Also let me know about the fee expenses. Waiting for your response. Thank you!
|
31st May 2019, 01:04 PM
|
|||
|
|||
Re: Eligibility to get BSc(Veterinary Nursing & Bioveterinary Science) admission in University of Bristol? Fee expenses of BSc(Veterinary Nursing & Bioveterinary Science)?
The tuition fees expense of BSc(Veterinary Nursing & Bioveterinary Science) is 26 Lakhs INR per year.
https://www.bristol.ac.uk/study/unde...inary-science/ Eligibility Criteria to study BSc(Veterinary Nursing & Bioveterinary Science) are :- 1) 12th Standard passed with more than 70% marks 2) Subjects should be Biology in Intermediate 3) IELTS score 6.0 or above. |
|