#1  
13th January 2012, 01:14 PM
shreya ja
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1

Can I do CDAC course after completing BCA course?


i am shreya jadhav.i appear in bca course ,iam intrested in cdac course .can i do cdac course after completing bca course?




  #2  
26th January 2012, 06:02 PM
adithyaparavastu
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: hyderabad
Posts: 138
Default Re: Can I do CDAC course after completing BCA course?

hi,
The information which you are searching is given the following brochure and also in the following website.Am giving you the eligibility criteria for doing the CDAC course.

http://www.cdac.in/html/events/ccspm/ccspm.aspx
Attached Files
File Type: pdf Brochure PGDWTJan10.pdf(275.4 KB, 499 views)




  #3  
20th July 2012, 11:52 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Can I do CDAC course after completing BCA course?

i am completing bca degree can i do c-dac after bca?




  #4  
15th August 2012, 09:50 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Can I do CDAC course after completing BCA course?

I am student of bca .After bca can i do cdac course ?
Reply With Quote
  #5  
25th March 2013, 07:53 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Can I do CDAC course after completing BCA course?

can bca student do cdac ?
Reply With Quote
  #6  
1st April 2013, 11:27 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Can I do CDAC course after completing BCA course?

i am student a of bca , can i do cdac after bca ????
Reply With Quote
Do you have any question? or have anything to say?



Related Topics:

Thread Replies Last Post
What is CDAC? How to prepare for CDAC Entrance Exam? Courses available under CDAC for B.Sc IT candidate? 41 24th April 2019 06:36 PM
How to prepare for CDAC entrance exam? What is the use of CDAC? How many courses are there in CDAC and which are the best cities for preparing for CDAC course? 39 18th April 2014 06:07 PM



Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0
vBulletin Optimisation by vB Optimise.
Please also check: