#1  
25th August 2010, 01:12 AM
saran_30
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: chennai
Posts: 3

FCI books for previous question papers? which books to buy?


hi, I have applied for asst grade III (depot) in fci.

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers

Which book is the right one?





Related Questions:
  1. How should I prepare for FCI? Books to be referred to clear FCI?
  2. Which are the best books for FCI Grade III paper I
  3. Names of the books for FCI Assistant grade III? Model question papers for FCI biology test
  4. Last years question papers for FCI MT? Best books for preparation?
  5. Is there any negative marking in FCI AG III? Books to be referred for it?
  6. Which Books shall I refer for FCI Exam? Previous year Question Papers to prepare for this Exam?
  7. Syllabus and Previous year Question Papers of FCI for the position of Grade 3 Technical? Which Books to prepare for this Exam?
  8. Syllabus of FCI and previous year question paper for Management Trainee? Best books for preparation?
  9. Books which I should refer for UGC NET exam?
  10. FCI managment trainee technical post: question papers pattern, books? -- [Most Discussed]
  11. Which books should I buy to answer SET exam? Previous years question papers?
  12. Books to be referred for FCI exam?
  13. Previous year question papers and books for M.Com 1st year? -- [New]
  14. Which books to refer for IBPS exam? Previous years question papers?
  15. How should I prepare for IMU CET? Books which I should refer? Previous years question papers?
  16. Which books should I refer for MCA entrance in JAM? Previous years question papers? Names of the some good Mathematics books?
  17. Am I eligible to give NET Exam having scored more than 50% in LLM? Which Books to prepare for Criminology subject? Previous year solved Question Papers for this Exam?
  18. Syllabus of KPCL exam? Previous years question papers and the books to be referred?
  #2  
25th August 2010, 03:35 PM
compaq123
Senior Member+
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 609
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

some question hints are:
India GK for Assistant Grade III in FCI exam model test paper QuizIndia GK for Assistant Grade III in FCI exam model test paper Quiz
India based General Knowledge For FCI Exam
General Knowledge Quiz,Current Affairs
current affairs india gk For FCI Assistant Job exam

1. Which is the largest airport in the world?
(A) Singapore Airport
(B) The Kaulalumpur International Airport
(C) Heathrow at London
(D) The King Khalid airport at Saudi Arabia

2. Prithvi is a?
(A) Surface-to-air missile
(B) Surface-to-surface missile
(C) Air-to-surface missile
(D) Air-to-air missile

3. At the end of 2001, the Indian government approved the cultivation of B. T. Cotton. Which multinational company is the major beneficiary of this deci sion?
(A)Cargil
(B) BASF
(C) Monsanto
(D) All of these
4. The World Literacy Day is celebrated on?
(A) 8th September
(B) 5th June
(C) 15th August
(D) 5th September

5. Which was the first University to be established in the world?
(A) Harvard University
(B) Nalanda University
(C) Oxford University
(D) None of these

6. The speed of light will be minimum while passing through?
(A)glass
(B) vacuum
(C)air
(D) water

7. Which of the following chemicals has been recently allowed by the government of India to be mixed with petrol?

(A) Methanol
(C) Kerosene
(B) Ethanol
(B) Butanol

8. What is the name of the instrument used to measure blood pressure?
(A) Barometer
(B) Hygrometer
(C) Hydrometer
(D) Sphygmomanometre

9. Who was the Prime Minister of England when India got independence?
(A) Attlee
(C) Thatcher
(B) Churchill
(D) Wilson

10. Which, among the following, would you consider a historical source?
(A) Numismatics
(B) Epigraphs
(C) Rock paintings
(D) Census reports

11. What is not correct about a soft loan?
1. It is a loan bearing no rate of interest
2. It has an interest rate which is above the true cost of the capital lent
3. The world bank gives soft loans to developing countries for long-term capital
projects
(A)Only 1
(B) Only 2
(C)2and3
(D) 1 and3

12. Which is the only historical monument which can be seen by
the naked eyes from the moon?
(A) The Leaning Tower of Pisa
(B) The Pyramids of Egypt
(C) The Statue of Liberty, NewYork
(D) The Great Wall of China

13. Formal services of Credit do not include?
(A) Self-help groups
(B) Cooperatives
(C) Employers
(D) L.I.C.

14. The most common route for investments by MNCs in countries around the world is to?
1. Set up new factories
2. Buy existing local companies
3. Form partnerships with local companies
4. Invest in companies with low turn over
(A) 1,3 and 4
(B) 2and3
(C) 2,3and4
(D) All of the above

15. How many faces are there in an octahedron?
(A)4
(B)6
(C)8
(D) 12

16. Night-blindness is caused by lackof which vitamin?
(A) Vitamin A
(B) Vitamin B
(C) Vitamin C
(D) Vitamin D

17. The most abundant element in Earth’s atmosphere is?
(A) Argon
(C) Oxygen
(B) Nitrogen
(D) Krypton

18. The breadth of the railway broadgauge is approximately?
(A)2m
(B) 1.88 m
(C)1.67 m
(D) 1.33 m

19. Which is the richest soil among the following?
(A) Black soil
(B) Red soil
(C) Laterite soil
(D ) Alluvial soil

20. Sun rises in the east and sets in the west due to the?
(A) shape of earth
(B) revolution of earth around the sun
(C) rotation of earth on its axis
(D) movements of the sun

21. A person of which of the following blood group can receive blood of any group?
(A)A
(B)AB
(C)B
(D)0

22. Evergreen type of forests are found in?
(A) Equatorial climate
(B) Monsoon climatic region
(C) Desert regions
(D) Mediterranean region

23. What is the other name for River Gangas?
(A) Sapthanadi
(B) Bhageerathi
(C) Savitri
(D) Bhadravati

24. The earth is?
(A)Spherical
(B)Elliptical
(C)Oblate spheroid
(D) Pralate spheroid

25. Which of the following set can not enter into the list of fundamental quantities in any system of units?
(A) Length, mass and velocity
(B) Length, time and velocity
(C) Mass, time and velocity
(D) Length, time and mass

26 Which of the following is / are the main agents of soil erosion?
(A) Wind and water
(B) Rocks
(C) Sand
(D) High temperature and humidity

27. Who is the Minister of Agriculture of India?
(A) Sharad Pawar
(B) Ran Vilas Paswan
(C) Shiv Raj Patil
(D) None of these
28. Monsoon is caused by?
(A) Revolution of Earth
(B) Movement of Clouds
(C) Seasonal reversal of the winds
(D) Larger change in amplitude of seasonal cycle of land temperature

29. Which is the last letter of the Greek alphabet?
(A) Omega
(B) Sigma
(C) Zeta
(D) Chi

30. Which is the birth place of Hitler?
(A) Germany
(B) Hungary
(C) Austria
(D) France

31. Who elects President of India?
(A) Lock Sabha
(B) Rajya Sahha
(C) People of India
(D) Parliament and State Assemblies

32. Which country is called the ‘Land of Cakes’?
(A)Britain
(B) Spain
(C)France
(D) Scotland
33. Which of the following books is not written by Kalidas?
(A) Kathasaritsagar
(B) Meghdutam
(C) Raghuvansham
(D) Pushpavan Vikasam

34. In India, the Chief Minister of a State is not eligible to vote in the
Presidential elections if?
(A) he himself is a candidate
(B) he is yet to prove his majority in the State legislature
(C) he is a member of the upper house of the State legislature
(D) he is a caretaker Chief Minister

35. When can the Speaker exercise his right to vote in the house?
(A) Whenever he desires
(B) Whenever the house desires
(C) In the event of equality of votes
(D) Whenever his party directs

36. which of the following is not a cash crop?
(A)Jute
(B) Paddy
(C)Cashew-nut
(D) Rubber
37. Which TV channel has been in the news for its coverage of the
Bin Laden crisis, especially for having carried out the broadcast
of Osama Bin Laden to audiences in West Asia?
(A) Star Asia
(B) B. B. C. Asia
(C) Al Jazeera
(D) Khaleed Times

38. The oldest monarchy in the world is that of?
(A) Nepal
(B) U. K.
(C) Spain
(D) Japan
39. Who was Karl Marx’s main collaborator on his famous works?
(A) V.I. Lenin
(B) Max Weber
(C) Fredrick Engels
(D) Joseph Stalin

40. Which is the first Asian country to host the Commonwealth
Games?
(A) South Korea
(B) Japan
(C)Malaysia
(D) China

Answers :

1 D
2 B
3 C
4 A
5 B
6 A
7 B
8 D
9 A
10 C
11 B
12 D
13 C
14 B
15 C
16 A
17 B
18 C
19 D
20 C
21 B
22 A
23 B
24 C
25 A
26 A
27 A
28 D
29 A
30 C
31 D
32 D
33 A
34 C
35 C
36 B
37 C
38 D
39 C
40 C
you have to download questions paper on the given link below:
http://m4in.com/india-gk-for-assistant-grade-iii-in-fci-exam-model-test-paper-quiz/
good luck
  #3  
25th August 2010, 10:01 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Quote:
Originally Posted by saran_30 View Post
hi, I have applied for asst grade III (depot) in fci.

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers

Which book is the right one?
for book names and guidelines

http://careergovtjobs.blogspot.com/
  #4  
12th September 2010, 11:28 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

#1 25th August 2010, 12:12 AM
saran_30
Junior Member Join Date: Aug 2010
Location: chennai
Posts: 3


FCI books for previous question papers? which books to buy?

--------------------------------------------------------------------------------




hi, I have applied for asst grade III (depot) in fci.

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers

Which book is the right one?
plz inform me [email protected]
Reply With Quote
  #5  
15th September 2010, 11:54 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

please tell me about exam syllabus & previous papers & book for grade 3 immediately .
my Email id [email protected]
Reply With Quote
  #6  
16th September 2010, 07:42 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hi, I have applied for asst grade III (depot) in fci.

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers

Which book is the right one?
plz inform me [email protected]
Reply With Quote
  #7  
19th September 2010, 12:12 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hi,I have applied for asst grade iii (depot,general,accounts) in fci

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.as my general knowledege is not upto the mark so dis would be a problamatic section for me in exam to overcome dis plz suggest which is the right book to get maximum coverage

[email protected]
Reply With Quote
  #8  
21st September 2010, 11:24 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

i have applied for the a,b,d grade so plz suggest which is the right book to get maximum coverage....
[email protected]
Reply With Quote
  #9  
24th September 2010, 01:42 PM
sathya_91mech
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

i,m sathya i,m apply fci group 2
pls send the model question
Reply With Quote
  #10  
2nd October 2010, 08:55 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hi i have applied for asst(general )grade 3 in fci
i don't which book is to be preferred to prepare so please tell me the book to prepare
Reply With Quote
  #11  
24th October 2010, 08:32 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hi, I have applied for asst grade III (depot) in fci.

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers

Which book is the right one?
plz inform me [email protected]
Reply With Quote
  #12  
26th October 2010, 03:59 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hi, I have applied for asst grade III (depot) in fci.

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers

Which book is the right one?
plz inform me [email protected]
Reply With Quote
  #13  
27th October 2010, 02:04 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hello,
i have applied for fci grade iii post.
for the preparation of exam i want to know which book is best and from where i can get it.
Reply With Quote
  #14  
16th November 2010, 11:35 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hi, I have applied for asst grade III (depot) in fci.

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers

Which book is the right one?
plz inform me [email protected]
Reply With Quote
  #15  
11th December 2010, 08:39 PM
renukabinoy
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

i have applied for tgt science,pgt biology and prt in kendriya vidyalaya.
please sent me previous years sample papers for the same.
Reply With Quote
  #16  
15th January 2011, 02:29 PM
amlendu
Senior Member++
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,196
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hi dear,
for book names and guidelines

http://careergovtjobs.blogspot.com/
Attached Files
File Type: docx some question hints are.docx(16.0 KB, 476 views)
Reply With Quote
  #17  
19th January 2011, 02:44 PM
babunips
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 17
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Quote:
Originally Posted by saran_30 View Post
hi, I have applied for asst grade III (depot) in fci.

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers

Which book is the right one?
FCI Management Trainees Question Paper Solved

http://www.jbigdeal.com/2011/01/fci-management-trainees-question-paper.html
Reply With Quote
  #18  
5th February 2011, 03:18 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

i want fci management trainee(general) question papers.
Reply With Quote
  #19  
14th February 2011, 02:04 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hi
i ve applied for FCI categorie 1 post .plz suggest any book to prepare for apptitude exam for the categorie or previous yr papers
Reply With Quote
  #20  
16th February 2011, 03:23 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

pls suggest exam model papers and authors for the books that we have to go thru for caterogry I and II
Reply With Quote
  #21  
17th February 2011, 09:44 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

sir ,i have applied for the post of management trainee fci (depot),i don't know which book will help me to overcome this exam...plz send me book reference......plz..plz...plz..sir..........plz contact to my e-mailid:[email protected]
Reply With Quote
  #22  
22nd February 2011, 12:07 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Respected Sir
i would like to know what does FCI mean for relevant technical discipline for the post of A.G.M.(general Admin.)
kindly reply me...
Thanks..
Regards...
Reply With Quote
  #23  
15th March 2011, 08:32 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Did anyone really got a response 2 their queries? This page looks like a sham.....
Reply With Quote
  #24  
21st March 2011, 03:16 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Dear sir,

I have to appear for FCI AGM genreal exam and would like to know what does FCI mean for relevant technical discipline for the post of A.G.M.(general Admin.)

Also provide if there is any previous year question papers and guide/books.

Regards
Krishnakumar.P.M
[email protected]
Reply With Quote
  #25  
29th March 2011, 07:47 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

i want good authors book names for ,anagement trinee
Reply With Quote
  #26  
2nd May 2011, 11:14 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

i hve apply for catrgry mamt tarne and depot so plz ..guide [email protected]
Reply With Quote
  #27  
5th May 2011, 03:26 PM
Lefty
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Glad I've finally found smoehting I agree with!
Reply With Quote
  #28  
19th October 2011, 07:04 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

pls tell me about the essential qualification of Management Trainee (Technical), the Diploma in Food Technology is which tpye diploma , i want to know the exact meaning..is this Diploma in Nutrition and Health Education (DNHE) or the Certificate course in Food and Nutrition (CFN). Is the Certificate course in Food and Nutrition (CFN) eligible/right one for the Management Trainee (Technical) post???
Reply With Quote
  #29  
3rd November 2011, 07:01 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

I have applied for the post of Asst Grade III (Depot) in FCI. However,I don't know what to refer and where to get previous year question paper.

RM Singh
9418164139
Reply With Quote
  #30  
11th November 2011, 03:42 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

I have applied for AG-III technical post. kindly let me know which book i prefer for my preparation.
Reply With Quote
  #31  
12th November 2011, 04:33 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

I have applied for the post of Asst Grade III (technical) in FCI. However,I don't know what to refer and where to get previous year question paper.
Reply With Quote
  #32  
13th November 2011, 11:03 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hi, I have applied for asst grade Accounts in fci.

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers

Which book is the right one?[/QUOTE]
Manish Jain
9928614141
[email protected]
Reply With Quote
  #33  
14th November 2011, 12:48 AM
Fraction Down
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 474
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

dear friend,



Eligibility Condition For Food Corporation of India (FCI) For Technical Examination

Educational Qualification :- Graduation degree in science preferably in Agriculture& 'O' level computer course from DOEACC.

Age limit :- Max 25 yrs at the time of application.


The Top Best Books For FCI Exam









best of luck
Reply With Quote
  #34  
14th November 2011, 11:32 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

I have applied for the post of Asst Grade III (Depot) in FCI. However,I don't know what to refer and where to get previous year question paper.

on my email id [email protected]
Reply With Quote
  #35  
16th November 2011, 12:28 AM
kalu21
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 142
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Hello sir,i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers
Reply With Quote
  #36  
18th November 2011, 05:17 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hello,
i have applied for fci grade iii post.
for the preparation of exam i want to know which book is best and from where i can get it.pls mail me
Regards
niranjan reddy
[email protected]
Reply With Quote
  #37  
30th November 2011, 04:34 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

please send me which books are suffiecient to practice the assistant post
which book is good practice for this post
mail id: [email protected]
Reply With Quote
  #38  
28th December 2011, 12:35 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

i have applied for gr3 technical plz send question papers &materials. [email protected]
Reply With Quote
  #39  
28th December 2011, 08:43 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

when fci exam will happen? what is the syllabus f asssitantIII [A.G.]
Reply With Quote
  #40  
29th December 2011, 05:31 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

pls send me samplle question paper for fci grade iii post and give me book name for the prepration for exam email id:[email protected]
Reply With Quote
  #41  
6th January 2012, 09:11 PM
arkum
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Am sridev studied bachelor degree applied FCI grade III pls suggest me and sent me some previous model papers mails srideviforbes.gmail.com
Reply With Quote
  #42  
12th January 2012, 12:50 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Hi..... i'm Sharmila.... I have applied for FCI grade III post based on my degree.... and please sent me previous model question papaers and present syllabus for FCI exam
Reply With Quote
  #43  
14th January 2012, 08:21 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Hi Sir, Send me FCI Grade III model question papers to my mail. This is my mail [email protected]
Reply With Quote
  #44  
16th January 2012, 04:34 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

sir ,
this year i didnot fillup the applicaton of this assistant grade iii examination.will i able to fillup the application of assistant grade iii in next year 2012 examination.plz send me the rply in my mail id [email protected]
Reply With Quote
  #45  
22nd March 2012, 08:56 PM
thulitha
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

sir, i have cleared fci assistant grade3 paper1. i want previous paper on paper 2(quantitative methods and english). plz send that to my mail:[email protected]
Reply With Quote
  #46  
15th September 2012, 09:36 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Is there any negative marking for assistant grade3 exam?
Reply With Quote
  #47  
25th September 2012, 05:42 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

Sir, Send me FCI Grade III (Accountant) model question papers to my mail. This is my mail [email protected]
Reply With Quote
  #48  
10th October 2012, 12:23 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

please tell me the book for FCI AG-III.
Reply With Quote
  #49  
8th November 2012, 11:41 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FCI books for previous question papers? which books to buy?

hi, I have applied for asst grade III (depot) in fci.

i don't know what to refer and where to get previous year question paper.

previously i've seen the FLIPKART website where they are selling the fci exam guide. Is that one (rph editorial ) book contains all this...
fci question papers
fci exam papers
fci model question papers
fci previous question papers


Dhiraj kumar
Email:[email protected]
Reply With Quote
Do you have any question? or have anything to say?



Related Topics:

Thread Replies Last Post
Books for OFB Exam? OFB Sample question papers books? 39 22nd June 2017 10:12 PM
Reference books names for ARS-NET exam and previous 10 years papers? 63 22nd July 2012 06:15 PM
Previous years NTPC papers and Books? 44 2nd April 2012 11:01 PM



Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0
Please also check: