#1  
4th March 2011, 08:42 PM
naveen200522
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1

Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?


I want last 10 years Bank of baroda po exam geneneral awareness questions solved




  #2  
5th March 2011, 01:56 AM
melwynjensen
Senior Member+++++
 
Join Date: Jan 2011
Location: Chennai
Posts: 3,213
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

hello friend...

Attached some of the previous year model question papers of Bank of Baroda and some common question patter model papers for PO exam in this post... just try to learn the pattern of the exam and prepare the questions accordingly... hope the info. helps for your preparation...

All the Best...
Attached Files
File Type: zip BOB.zip(90.0 KB, 470 views)
File Type: pdf po_exam.pdf(1.15 MB, 1039 views)
File Type: pdf Bank-PO-exam-Sample-Paper.pdf(184.5 KB, 767 views)




  #3  
5th March 2011, 02:28 PM
Senior Member+
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,315
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

Hello,

Last 10 years Bank of Baroda PO exam solved papers are not available with me.

But I know the exam pattern. In Bank of Baroda exam following subjects are asked.

1. Mathematics (Quantitative Aptitude)
2. English Section
3. Reasoning Section
4. Aptitude
5. General Knowledge
6. Current Affairs

Prepare according to the above subjects.


Good Luck




  #4  
5th March 2011, 07:26 PM
deep_4
Senior Member+++++
 
Join Date: Nov 2010
Location: PuNe... :)
Posts: 3,190
Lightbulb Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?



Bank Of Baroda Exam Papers...!!!

Quote:
Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?
13 of March 2011 scheduled for Bank of Baroda Exam

Basically Bank of Baroda Exam paper consists of General Awareness, English & General Ability, Marketing and so on. Alike other Bank P.O Exam pattern.

For 10 years Papers Because No where you will find Last 10 year consecutive Question papers You need to either solver for Different PO papers for other bank or you can Go for Books for Bank of Baroda.

For Previous Year Question Papers Click here

More Papers For Practice
Reply With Quote
  #5  
5th March 2011, 08:52 PM
vikascv51
Member+
 
Join Date: Feb 2011
Location: gorakhpur
Posts: 72
Smile Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

Quote:
Originally Posted by naveen200522 View Post
I want last 10 years Bank of baroda po exam geneneral awareness questions solved
1. Ankaleswar is famous for :
(A) Silk
(B) Gold
(C) Petrol
(D) Iron
2. The largest city in India is :
(A) Lakshadweep
(B) Kanakumari
(C) Indira Point
(D) Rameshwaram
3. The southern most tip of India is :
(A) Lakshadweep
(B) Kanyakumari
(C) Indira Point
(D) Rameshwaram

4. In which city is the country’s largest stadium located?
(A) Kolkata
(B) Delhi
(C) Patiala
(D) Chandigarh
5. Who was the oldest person to become the Prime Minister of India?
(A) Charan Singh
(B) Morarji Desai
(C) H. D. Deve Gowda
(D) P. V. Narasimha Rao
6. Which was the first feature film shown on the TV in colour?
(A) Mughal-e-Azam
(B) Mother India
(C) Shatranj Ke Khiladi
(D) Sholay
7. In which city is the country’s largest prison located?
(A) Lucknow
(B) Kolkata
(C) Kanpur
(D) Delhi
8. Which is the largest orange-growing state?
(A) Maharashtra
(B) Punjab
(C) Orissa
(D) Madhya Pradesh
9. Who was the first Indian to win an individual Olympic medal?
(A) Norman Pritchard
(B) Milkha Singh
(C) Leander Paes
(D) P.T. Usha
10. Which is India’s largest religious community?
(A) Muslims
(B) Hindus
(C) Jews
(D) Christians
11. Which is the largest chilli-producing state?
(A) Gujarat
(B) Jammu & Kashmir
(C) Asom
(D) Andhra Pradesh
12. Name the first Indian soap opera which was telecast from July 1984 to December 1985.
(A) Hum Log
(B) Buniyad
(C) Rajani
(D) Khaandan
13. In which state is the longest canal located?
(A) Rajasthan
(B) Gujarat
(C) Punjab
(D) Haryana
14. In which city was the first engineering college set up?
(A) Roorkee
(B) Ranchi
(C) Pilani
(D) Kanpur
15. Which regiment of the Indian Army has won the heighest number of gallantry awards?
(A) Rajputana Rifles
(B) Punjab Regiment
(C) Madras Regiment
(D) Sikh Regiment
16. In which city was the first underground bazar constructed?
(A) Delhi
(B) Mumbai
(C) Bangalore
(D) Hyderabad
17. Who was the first Indian President to cast his vote in a General Election while in office?
(A) Neelam Sanjiva Reddy
(B) Dr. S.D. Sharma
(C) K. R. Narayanan
(D) R. Venkataraman
18. In which year did All India Radio begin broadcasting news?
(A) 1921
(B) 1927
(C) 1935
(D) 1942
19. In which city was the first milk powder plant set up?
(A) Anand
(B) Delhi
(C) Chandigarh
(D) Patiala
20. Who among the following was not a Vice-President?
(2A) Gulzarilal Nanda
(B) Gopal Swarup Pathak
(C) B. D. Jatti
(D) M. Hidayatullah
Answers :
1. (C) 2. (A) 3. (C) 4. (A) 5. (B) 6. (C) 7. (D) 8. (A) 9. (A) 10. (B)
11. (D) 12. (A) 13. (A) 14. (A) 15. (D) 16. (A) 17. (C) 18. (B) 19. (A) 20. (A)
Reply With Quote
  #6  
27th April 2011, 02:40 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

how is miss india in current?
Reply With Quote
  #7  
30th April 2011, 01:29 AM
rohitkumarramesh
Senior Member++++
 
Join Date: Jul 2010
Location: BIKANER
Posts: 2,266
Smile Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

Quote:
Originally Posted by naveen200522 View Post
I want last 10 years Bank of baroda po exam geneneral awareness questions solved
Exam pattern





I have attached some previous year papers of Bank of Baroda PO examination

with this thread. You can download these papers from below.
Attached Files
File Type: pdf BOB-1.pdf(21.7 KB, 307 views)
File Type: pdf BOB- 2.pdf(1.71 MB, 392 views)
File Type: pdf BOB.pdf(28.1 KB, 269 views)
Reply With Quote
  #8  
30th April 2011, 01:47 AM
AYUSH KUMAR YADAV
Senior Member+
 
Join Date: Apr 2011
Location: New loco colony, N.E.Railway,chhittupur,varanasi
Posts: 786
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

please see the attached file:-
Attached Files
File Type: pdf (www.entrance-exam.net)-BOB.pdf(28.1 KB, 252 views)
Reply With Quote
  #9  
30th April 2011, 02:02 AM
sumansin
Senior Member+++++
 
Join Date: Mar 2011
Location: UP
Posts: 4,195
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

I have attached solved papers of Bank of Baroda PO exam.
Reply With Quote
  #10  
30th April 2011, 03:43 AM
ashok880
Senior Member++++
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2,571
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

I have been attached some of the Bank of Baroda PO exam of previous papers with solution,check it out the attachment.
Attached Files
File Type: docx bank of baroda.docx(18.1 KB, 170 views)
File Type: docx General awareness of bank of baroda.docx(18.7 KB, 246 views)
File Type: pdf Bank_of_Baroda_PO_ Reasoning_Ability_Part2.pdf(173.3 KB, 302 views)
File Type: pdf BOB_PO_May2007_Reasoning_Ability_3.pdf(186.3 KB, 288 views)
File Type: pdf BOB_PO_May2007_Reasoning_Ability_4.pdf(230.1 KB, 284 views)
Reply With Quote
  #11  
30th April 2011, 09:16 AM
prashant.jha39
Member+
 
Join Date: Dec 2010
Location: visakhapatnam
Posts: 228
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

you can get the previous years papers from this website http://www.jobsinindiainfo.com/2010/...ved-paper.html
Reply With Quote
  #12  
29th May 2011, 10:16 PM
sivaraj448
Senior Member++
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,391
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

Last 10 years Bank of Baroda PO exam solved papers are not available with me.

But I know the exam pattern. In Bank of Baroda exam following subjects are asked.

1. Mathematics (Quantitative Aptitude)
2. English Section
3. Reasoning Section
4. Aptitude
5. General Knowledge
6. Current Affairs
Reply With Quote
  #13  
1st July 2011, 01:53 AM
MonuRai
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 571
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

Dear,

I have attached a few sample papers .

You can download it from here.

Thanks.
Attached Files
File Type: pdf bob paper1.pdf(80.0 KB, 267 views)
File Type: pdf bob paper2.pdf(55.9 KB, 217 views)
File Type: pdf bob paper3.pdf(28.1 KB, 241 views)
File Type: pdf bob paper4.pdf(20.8 KB, 184 views)
Reply With Quote
  #14  
14th December 2011, 07:22 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

who was the little man in the world?
Reply With Quote
  #15  
1st August 2012, 07:22 PM
singhhr23
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 167
Default Re: Last 10 years solved papers of Bank of Baroda PO exam General Awareness Questions?

I have attached some solved previous question papers of BOB exams...
Hope you will find them useful.

Pattern Of BOB exam is:


Sr. No Name of Test (Objective) No. of Questions Maximum Marks Duration
1 Reasoning 50 50 Composite Time of 150 Minutes
2 English Language 50 25
3 Quantitative Aptitude 50 50
4 General Awareness (with Special Reference to Banking Industry) 50 50
5 Computer Knowledge 50 50
Descriptive Paper on English Composition (Essay, Précis, Letter Writing etc) 25 60 Minutes
Total 250 250

For each correct answer,You will get 1 mark and for wrong answer 1/4(0.25) of mark will be reduce from final score.

Total given time from IBPS is 150 minutes and 60 minutes for descriptive paper.
Reply With Quote
Do you have any question? or have anything to say?



Related Topics:

Thread Replies Last Post
Socio-Economic, Banking Awareness and Computer Awareness solved papers for Bank of Baroda Clerical Exam 132 3rd April 2014 11:40 PM
Last 10 years solved papers of Bank of Baroda and Andhra Bank PO exam for Clerical Post? 15 8th January 2013 05:54 PM
Solved question papers of Bank of Baroda Exam? Topics related to Socio Economic General Awareness? 52 25th January 2012 06:01 PM
Tips to clear bank of baroda clerical exam-general awareness questions? 96 7th December 2011 05:09 PM



Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0
vBulletin Optimisation by vB Optimise.
Please also check: