10th December 2014, 07:53 PM
|
|||
|
|||
Eligibility to appear in NIMHANS Ph.D in Neurology entrance exam for a candidate who has secured 58% in MD(Neurology)?
Sir,
i got 58% in md neurology am i eligible for nimhans phd neurology exam............ please let me know about this soon looking for quick reply |
11th July 2017, 08:30 AM
|
|||
|
|||
Re: Eligibility to appear in NIMHANS Ph.D in Neurology entrance exam for a candidate who has secured 58% in MD(Neurology)?
Eligibility criteria required to appear in NIMHANS Ph.D in Neurology Entrance exam:
As far as my best knowledge is concerned, there is no certain minimum percentage is required. Here is the basic educational qualification required to appear in this entrance examination. >> For DM in Neurology :- * MD or DNB in Internal Medicne and Pediatrics is required (or) * MBBS >> For PDF in Neurology :- * DNB or DM in Neurology >> For Diploma in Clinical Neuro-Physiology Technology :- * Bachelor Degree or Diploma in Concerned stream You are eligible to pursue DM in Neurology course as you are done with MD in Neurology. I am providing a PDF where you may find all the required details in page number 46. Click here for More Details |