5th May 2015, 01:39 AM
|
|||
|
|||
University from where I can do M.Sc in Chemistry through correspondence?
I want to pursue MSc chemistry through correspondence. I completed my graduation in 1993 in BSc chemistry.kindly tell me the university/ies from where I can do it?
|
5th May 2015, 10:28 AM
|
|||
|
|||
Re: University from where I can do M.Sc in Chemistry through correspondence?
Universities offers the M.Sc Chemistry correspondence are-
>> Punjab technical University, Chandigarh >> Kurukshetra University, Kurukshetra >> Lovely professional University, Punjab >> Amity University >> M.D.U. University, Rohtak >> G.J.U. University, Hisar >> Anna University, Tamil Nadu >> University of Pune, Pune >> Punjab technical University, Patiala >> Himachal University, Himachal Pradesh (Solan) >> Sikkim Manipal University, Tamil Nadu >> Tilak Maharashtra University, Pune >> U.P.E.S. University, Dehradun >> Indira Gandhi International Open University, Delhi >> Delhi University, Delhi |
5th May 2015, 11:22 AM
|
|||
|
|||
Re: University from where I can do M.Sc in Chemistry through correspondence?
Quote:
>>Annamalai University of Distance Education, Tamil Nadu >>Indira Gandhi National Open University of Distance Education, Delhi >>Madhya Pradesh Bhoj University, Madhya Pradesh >>Annamalai University of Distance Education, Tamil Nadu >>Bharathiyar University school of Distance education, Tamil Nadu >>Sikkim Manipal University, Sikkim >>Acharya Nagarjuna University Centre for Distance Education, Andhra Pradesh >>Kakathiya University School of Distance Learning and Continuing Education, Andhra Pradesh |