18th May 2010, 03:40 PM
|
|||
|
|||
After scoring 1258 rank can I get admission in Guru Nanak Dev University, Punjabi University and Punjab Agriculture University?
my rank is 1258. so can i get admission in the following universities i.e guru nanak dev university , punjabi university and punjab agriculture university.
|
9th August 2011, 10:43 AM
|
|||
|
|||
Re: After scoring 1258 rank can I get admission in Guru Nanak Dev University, Punjabi University and Punjab Agriculture University?
hello dear
sub: addmission 4 Guru nanak univesity Of course there is no formula for success except perhaps an unconditional acceptance of life and what it brings..... |
15th December 2011, 02:16 AM
|
|||
|
|||
Re: After scoring 1258 rank can I get admission in Guru Nanak Dev University, Punjabi University and Punjab Agriculture University?
hi i am happy to say you and you will get seat in any one of this universities such are gurunanak dev university;punjabi university;punjab agriculture university because you got good rank and all the best
|
8th July 2013, 06:18 PM
|
|||
|
|||
Sir my state rank is 1800 and i am belongs to punjab which university is good for me b/w jaypee university solan or punjabi university patiala
|