13th June 2014, 12:21 AM
|
|||
|
|||
Am I eligible to pursue Ph.D in Agricultural Economics if completed MBA in Agribusiness Management and M.Sc in Agricultural Marketing & Co-operation?
i have completed MBA AGRIBUSINESS MANAGEMET and degree in msc agricultual marketing and cooperation from agricultural university.now i want to do phd in agricultural economics.whether i am eligible for it. when i look into IARI website it is mention that for eligiblity of phd agricultural economics msc agrl economics or msc agricultural marketing and cooperation is required.please help me?
|
15th December 2014, 11:52 PM
|
|||
|
|||
Re: Am I eligible to pursue Ph.D in Agricultural Economics if completed MBA in Agribusiness Management and M.Sc in Agricultural Marketing & Co-operation?
Quote:
Eligibility Criteria: -> Master degree holders in Agriculture or related streams with a minimum of 55% marks can apply for PhD courses in Agricultural Sciences. -> Admission to the PhD in Agriculture course is based on the entrance exam conducted by the respective university. -> Those candidates who are qualified in NET/SLET entrance can directly get admission for PhD in Agricultural Sciences. |
26th August 2019, 08:17 PM
|
|||
|
|||
Re: Am I eligible to pursue Ph.D in Agricultural Economics if completed MBA in Agribusiness Management and M.Sc in Agricultural Marketing & Co-operation?
I seeking free PhD scholarship by Agricultural Economics
|