22nd December 2017, 02:10 AM
|
|||
|
|||
List of AICTE approved institutes for distance mode diploma engineering
I have completed my SSC & ITI in wireman (2 years ITI). I want to join to Diploma electrical engineering in distance mode. Please send me which is AICTE approved university in Maharashtra.
|
22nd December 2017, 11:51 PM
|
|||
|
|||
Re: List of AICTE approved institutes for distance mode diploma engineering
List of AICTE approved institutes for distance mode diploma engineering:-
Guru Jambheswar University of Science and Technology Hisar, Haryana Padmashree Dr. D.Y. Patil University, Navi Mumbai Karpagam University, Coimbatore, Tamil Nadu Jaipur National University, Jaipur, Rajasthan Subharti college of Distance Education, Swami Vivekanand Subharti University, Meerut, UP Saint Peter's University, Chennai, Tamil Nadu. |
23rd December 2017, 10:23 AM
|
|||
|
|||
Re: List of AICTE approved institutes for distance mode diploma engineering
Some of the colleges providing diploma in engineering through distance mode are
• Alagappa University • Annamalai University • Birla Institute of Technology and Science (Pilani) • Chaudhary Devi Lal University • Devi Ahilya Vishwavidyalaya • EIILM University • IASE University • IGNOU • Jamia Millia Islamia • Lovely Professional University • Madurai Kamaraj University • Manipal University • Mumbai University • Periyar University • Rajasthan Vidyapeeth • St. Peter's University • Symbiosis University • Tamilnadu Open University • University of Hyderabad • Uttaranchal Open University • Yashwantrao Chavan Maharashtra |
|